Orion 288

Art.nr.: BL288C

Unngå kostbare reparasjoner og driftstans. Orion 288 er en trygg tilsetning som raskt stopper oljelekkasjer, samtidig som den beskytter dine pakninger og forlenger levetiden på dem.

Volum

Antall i kartong: 20 liter

Forpakning: Kanne

Egnet for: Videresalg til private- og profesjonelle brukere,Profesjonelt bruk

Pakninger i forskjellige maskiner og motorer varer ikke evig. Kvaliteten på en pakning og miljøet som den blir montert i, avgjør hvor lenge en pakning holder. Pakninger som ryker, er ofte årsak til kostbare reparasjoner og driftsstans. Pakninger må derfor smøres og holdes ved like for ikke å tørke ut. Når en pakning tørker ut, fungerer den ikke som den skal, og den begynner å lekke. Orion 288 er en type tilsetning som tetter lekkasjer og fornyer, beskytter og øker levetiden til alle typer naturpakninger. Orion 288 bidrar til å redusere kostbare reparasjoner og driftsstans. Når Orion 288 blir tilsatt ved en olje-lekkasje, vil den raskt stanse lekkasjen. Det anbefales at den også tilsettes maskiner før lekkasjer oppstår. Pakningene holder seg like fleksible og sørger for at lekkasjer ikke oppstår. Orion 288 inneholder ikke skadelige klorin eller løsemidler slik mange andre oljelekkasjestoppere gjør. Disse stoffene gjør ofte mer skade enn nytte fordi løsemidler overdriver mykningsprosessen og klorin ødelegger gummien og forårsaker korrosjon på metall. Orion 288 er laget av 99 % rene fosfatestere og 1 % andre virkestoffer (ikke klorin eller petroleum). Når man tilsetter Orion 288, vil den stoppe en lekkasje i en automatkasse på mindre enn 160 km eller innen en uke.

Bruksområder: Orion 288 kan benyttes i motorer, girkasser, servopumper, hydraulisk utstyr etc.
Blandingsforhold: 3% ved lekkasje, 1% forebyggende.
Bruksansvisning: Ved lekkasje: Tilsett 3 % av total oljemengde. Forebyggende: Tilsett 1 % av total oljemengde årlig eller ved oljeskift. Orion 288 tilsettes rett i oljen - gir raskt resultat. Kan brukes i alle typer olje untatt LHM oljer eller MC girkasser med våtclutch.

  • Tetter lekkasjer og fornyer pakninger
  • Eliminerer ulyd fra servostyring
  • Tilsettes rett i oljen - gir raskt resultat
  • Påvirker ikke viskositeten i oljen
  • Kan benyttes i motorer, girkasser, servopumper, hydraulisk utstyr etc

EAN: 5420031520912
Antall i kartong: 20

Flammepunkt: >198°C
Relativ tetthet ved 20 °C: 1,150.
VOC: 0 g/l.
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring