5-stjerners garanti

Vi i Relekta ønsker at du skal være helt trygg på at de produktene du kjøper fra oss har den høye kvaliteten vi er kjent for, og at de gjør den jobben vi har beskrevet. Derfor tilbyr vi en 5-delt garanti vi kaller 5 stjerners garanti. 

 

* Tilfredshetsgaranti: 1 år åpent kjøp

Du skal være absolutt overbevist om at våre produkter er vesentlig bedre enn noen andre produkter du har brukt innen samme prissegment. Hvis ikke kan du returnere varene og få full kreditt innen 12 måneder fra fakturadato. Betingelser gjelder.

*5 års bytterett

Vi vil at du som kunde skal være 100 % fornøyd, derfor gir vi deg 5 års bytterett på produkter kjøpt av oss. Bytterett innebærer fritt bytte i andre varer. Betingelser gjelder.

*Produktgaranti

  • 5 års garanti på Relekta fugepistol
  • 5 års drivgassgaranti på alle aerosoler
  • 1 års uttørkingsgaranti på wipes (ubrutt forsegling)
  • Heftgaranti: Som eksperter på lim garanterer vi at vi har et produkt som hefter til materialet du trenger å lime (med unntak av heft til PE, PP, Silikon, Teflon og Bitumen). Finner vi ikke det betaler du ikke for produktet som er brukt!

*Bruksgaranti

Feil bruk av produkter som følge av feil i bruksanvisninger, produktinformasjon eller muntlig veiledning fra oss som måtte føre til havari, tap eller andre dokumenterte skader dekkes av oss. 

*Produktforsikring

Dersom det skulle oppstå materiale- eller fabrikasjonsfeil på produkter fra Novatio, BG, Omega og Orion som fører til følgefeil så dekkes kostnadene av oss.  

For betingelser og detaljer se «Retur & reklamasjon». 

Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring