Hvem er Relekta

Relekta har vært på banen siden 1977 og består av folk med bakgrunn fra bransjen til kundene våre. Vi har selv tilbrakt mye tid ute i felten, og har kjent på behovet for å gjøre reparasjon og vedlikehold enklest mulig. Det løser vi ikke bare via produkter i toppsjiktet, men også gjennom å ta på oss rollen som kunnskapsrike rådgivere det er enkelt å prate med.

Møt Relekta

Annette demonstrerer megaplast

Vi dekker dine behov, ikke våre

Filosofien vår er at du som kunde skal ha færre, men bedre produkter. Derfor drar våre 60 omreisende selgere helst ut til deg og finner ut hva du faktisk trenger, før vi selger deg noe som helst. Vi vet at kundene våre er proffe, og ikke trenger å lære hvordan de skal gjøre jobben sin. Vårt bidrag er å finne de produktene som passer best til jobben du ønsker å gjøre.

En samarbeidspartner du kan stole på

Langvarige kundeforhold bærer som regel preg av at begge parter liker hverandre. Vi velger derfor kun å ansette folk med energi og humor, i tillegg til høy kompetanse og etisk standard. Det er vårt mål at du skal oppleve Relekta som en trivelig samarbeidspartner som gir bedre service enn det som er vanlig. Vi lever av kundene våre, og det er noe vi passer på aldri å glemme.

Relekta selger med kunde
Grønn skog

Vi tar bærekraft på alvor

Gjennom hele vår verdikjede påvirker vi miljøet og samfunnet rundt oss. Vi i Relekta jobber aktivt med å ta de rette valgene for å gjøre denne reisen så bærekraftig som mulig. Vi evaluerer alle leddene i verdikjeden for å møte kundene våre med de beste forutsetningene, slik at dere også skal nå deres bærekraftmål.

Medlemskap og sertifiseringer

Achilles

Leverandørregistre

Relekta er kvalifisert for leveranser til systemene StartBANK og TransQ.

Kenneth Hansen

ABL

Vi er medlem av ABL, Autobransjens Leverandørforening.

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn

Last ned sertifikat her. Rapport tilgjengelig på forespørsel

Kenneth Hansen

ISO 9001

Kvalitetssystem

Kenneth Hansen

ISO 14001

Miljøstyring

Kenneth Hansen

ISO 45001

Arbeidsmiljø

Støtte og samarbeid

Relekta bidrar med støtte til Kreftforeningen og Redningsselskapet. Vi gir lavterskel sponsorstøtte i form av rabatterte produkter til utøvere innen bl.a. motorcross, rally og båtracing. Relekta har også større sponsorsamarbeid med topputøvere som (aktive) Eyvind Brynhildsen og Buldre Racing.

Eyvind Brynhildsen

Vi tar gjerne en kaffe og en prat om hva vi kan gjøre for deg

La oss bli bedre kjent

Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring