Relekta Repbandage

Art.nr.: N05911

Meget anvendelig produkt som brukes både forebyggende på utsatte plasser eller til å reparere lekkasjer i vannrør eller til å fikse knekte spadeskaft. Repbandage blir steinhardt når det er ferdig herdet.

Bredde

Lengde

Egnet for: Profesjonelt bruk

Relekta Repbandage er perfekt for å forsterke en del før den brekker, eller bare for å ha rundt deler og utstyr som er utsatt for brekkasje. Bandasjen kan anvendes på alt fra å tette vannrør til å reparere et knekt spadeskaft. Den hefter til de fleste materialer som stål, PVC, gummi, tre, glassfiber med mer. Når bandasjen er herdet, blir den steinhard. Repbandage er motstandsdyktig mot de fleste løsemidler, fortynnende syrer, olje, saltvann etc. Den finnes i to størrelser: 5 x 130 cm og 10 x 360 cm.

Bruksområder: Anbefales til reparasjon av akutte lekkasjer, ideell for rør som lekker. Velegnet for rør av ulike materialer: både jernholdige og ikke jernholdige metaller, plast etc. Produktets utmerkete kjemikaliemotstand gjør den også velegnet til en mengde industrielle vedlikeholdsjobber.
Bruksanvisning:
Bruk hansker.
Ta Repbandage ut av folieposen og dypp den i romtemperert vann i ca 4-6 sekunder og press den sammen 2-3 ganger. Ta den opp av vannet og fjern overflødig vann.
Rull Repbandage rundt det skadede området, og la det være minst 5 cm på begge sider av det skadete området, eller en utett sprekk, for å sikre fullstendig reparasjon.
Når den rulles på skal hvert lag rulles hardt og stramt. Bruk en hånd til å forme og klemme lagene stramt sammen. Fortsett med å stramme alle lagene til du er ferdig. Tillat 30 minutters full herding.
Repbandage må benyttes med en gang pakken åpnes.

  • Tetter lekkasjer
  • Raskt, langsiktig og beskyttende
  • Glassfiber med vannaktivert polyuretan-resin
  • Herder på 7-10 minutter
  • Kan brukes under vann og på våte overflater
  • Motstandsdyktig mot fortynnede syrer, løsemidler etc

EAN: 7090002662811
Vekt brutto i kg (F-pakk): 0,058

Strekkfasthet: Vertikal: 12 MPa , Horisontal 32 MPa
Temperaturbestandig: Opptil maks +150 °C
Termisk stabilitet: Termisk ekpansjon: ca 1,9 - 10,3 pr °C Avhengig av væsken og rørets temperatur
Intiell limstyrke: Heftes etter 1-2 minutter
Max limstyrke: Herdetid 7-10 minutter, full herding etter 30-45 min
Oppbevaring og holdbarhet: Oppbevares i tett lukket beholder på et tørt sted. Kjemikaliet må ikke benyttes i nærheten av åpen ild eller andre tennkilder. Dampene er tyngre enn luft og kan spre seg langs gulvet.
Kjemikaliemotstand: Repbandage er motstandsdyktig mot de fleste løsemidler, fortynnende syrer, olje, saltvann etc.

Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring