Tape Strong

Art.nr.: N561867

Bredde

Lengde

Antall i kartong: 10 rull

Egnet for: Profesjonelt bruk

Tape Strong er en solid og svært aldringsbestandig monteringstape for tetting av skjøter og hull i vind- og dampsperremembraner og overganger mellom bygningsplater. Den har svært god heft på de fleste materialer som tre, gips (GU og GUX), metall, rustfritt stål, m.m., samt plastduker av type PE folie, HDPE og PP. Med opptil 24 måneder motstand mot UV-stråler og en vanntett, men diffusjonsåpen overflate, åpnes det opp for både innen- og utendørs bruk. Tapene er utstyrt med sterkt avtrekkspapir, som ikke revner og etterlater papirrester på limsiden av tapen, og kan brukes i temperaturer ned til -10 °C. Folien er laget av PP (Polypropylen), noe som gir fast montering, uten rom for strekk og bevegelser. Tape Strong leveres i to versjoner, begge 60mm x 25 m, hvor den ene har splittet avtrekkspapir (12/48), mens den andre er uten splitt i avtrekkspapiret, men har tagger langs sidene slik at det er enkelt å rive over tapen for hånd.

Bruksområder: Tape Strong kan brukes for alle skjøter og tetting av hull etter gjennomføringer i vind- og dampsperreduker, samt overganger mot forskjellige bygningsmaterialer i tre, plast, metall og lignende.
Bruksansvisning: Sørg for at overflaten er tørr, fettfri og rengjort. Tapen kuttes til riktig lengde og avtrekkspapiret fjernes. Ved forhåndsmontering på f.eks. folie eller bygningsplater, eller på vanskelig områder som hjørner, vinkler og lignende, trekkes kun det ene avtrekkspapiret av tapen før montering. Etter montering av den ene siden tapen fjernes det andre avtrekkspapiret før sammensetting. Dette gjør monteringen enklere og bedre. For optimal heft anbefales det å bruke en liten valse for å presse limflatene godt sammen. Ved påføring på mur eller annen støvete overflate anbefaler vi bruk av Relekta Universalprimer.

  • SINTEF-sertifisert
  • Høy og øyeblikkelig limstyrke mot de fleste materialer
  • Diffusjonsåpen
  • UV-bestandig i 24 måneder
  • Garantert aldringsbestandig (20 år)
  • Avtrekkspapir som ikke revner
  • Kan brukes ned til -10 °C

Antall i kartong: 10

Arbeidstemperatur: Ned til -10 °C
Forlengelse ved brudd: ≥ 60 N/25 mm; 450 % (DIN EN 14410)
Limstyrke: ≥ 30 N/25 mm (DIN EN 1939)
Temperaturbestandig: -30 °C til 120 °C
Tykkelse: 0,32 - 0,34 mm (DIN EN 1942)
UV-bestandig: 2 år
SD verdi: 6 m
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring