Multifoam

Art.nr.: N482001

Universalt rengjøringsmiddel på boks, sparer deg for vann og såpe og gir et skinnende rent resultat med minimal arbeidsinnsats. Med denne blir det gøy å vaske!

Volum

Forpakning

Antall i kartong: 12 stk

Forpakning: Aerosol

Egnet for: Profesjonelt bruk

Multifoam er en unik skumspray velegnet for rengjøring av glass, plast og alle slags overflater. Multifoam etterlater verken flekker, striper eller merker på overflaten som er rengjort. Multifoam inneholder ikke skuremidler og vil ikke gi riper selv på ømfintlige overflater. Multifoam har en frisk og behagelig lukt.

Bruksområder: INDUSTRI: Ideell for rengjøring og avfetting av kontor-, kjøkken- og baderomsmøbler, fliser, vaskekar i rustfritt stål og aluminium, badekar, belysning, lakkert og emaljert overflate, lær og imitert skinnseter, PC-skjerm og - tastatur, porselen, speil, tepper.
AUTO: Rengjør alle polerte, krommede, lakkerte og vinyloverflater, som felger, seter, dashbord og interiørpolstringer. Fjerner nikotin, striper av skokrem, trafikkfim og insekter på frontruter, frontlykter.
Bruksansvisning: Rist boksen godt før bruk. Glatte flater: Spray et jevnt lag på overflaten med en avstand på ca 25 cm. La skummet virke til det flater ut (ca 15 sekunder). Tørk av, snu kluten og tørk lett over en siste gang. Bruk en ren lofri klut eller papir. Stoff og setetrekk: Spray på og la skummet virke ca ett minutt. Press en ren lofri klut mot stoffet slik at skitt og smuss trekker seg ut. Støvsug etterpå. Gjenta om nødvendig behandlingen. Plastreparasjon eller lakkering: Ligger skummet jevnt, uten punkter som «smelter», er flaten fett- og silikonfri.

  • Effektiv skumrens og avfetter
  • Fjerner organisk og uorganisk smuss
  • Tørker hurtig
  • Renner ikke
  • Etterlater ingen flekker eller merker
  • Gir en ren overflate
  • Inneholder ikke skuremidler

EAN: 5415207006024
Antall i kartong: 12
Antall på pall: 1008
Vekt brutto i kg (F-pakk): 0,638

Base: Mildt, flytende skum
Spesifikk vekt: 0,9 @ 20 °C
Innhold: Vaskemiddel, alkohol, tilsetninger, ammoniakk, parfyme, demineralisert vann

Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring