Rene og myke hender

Komplett system designet for profesjonelle - gir optimal håndpleie før, under, og etter arbeid

Takler selv tøff og hardtsittende skitt som lakk, lim og tjære

Uten å irritere huden

Vi forstår hvor viktig det er å ha effektive produkter når du jobber i en bransje hvor du utsettes for mange typer smuss, tørrhet og småskader på hendene. Vi har satt sammen et sortiment med løsninger som er spesielt utviklet for alt fra tøffe arbeidsforhold til generell håndpleie, enten du er en tømrer som sliter med vanskelig smuss, kvae og røffe materialer, en biloppretter/-lakkerer som sliter med hardtsittende sparkel og lakk eller en offshore-arbeider. 

Alle produktene kommer i flere størrelser og forpakninger, men de fleste kundene våre sverger til dispensersystemet vårt som har vist seg å tåle tøff bruk over tid. Med dette praktiske 3-dispensersystemet får du komplett håndbeskyttelse, -rengjøring og -pleie som dekker alle behovene dine.

Dispensersystemet fra Peva sørger for at hendene dine alltid har enkel tilgang til de produktene du trenger i løpet av en arbeidsdag og i riktige mengder. Vi har skreddersydd vårt sortiment av håndbeskyttelse, -rengjøring og -pleieprodukter for å møte behovene til ulike bransjer og arbeidsmiljø. Med Peva kan du være trygg på at du alltid har det du trenger for å holde hendene rene og beskyttet gjennom hele arbeidsdagen.

PEVA One – Systemet for de fleste

Vi introduserer Peva One - det nyeste tilskuddet i vår dispenserfamilie. Systemet består av 1 liters dispensere i den samme slitesterke kvaliteten som våre populære 2 liters systemer. Disse dispenserne er laget for å tåle tøff bruk over flere år, og gir deg en pålitelig og praktisk løsning for håndrengjøring og -pleie.

Dette er systemet vi anbefaler deg som ikke kommer borti ekstremt vanskelige rengjøringsoppgaver og har en mindre arbeidsplass hvor behovet ikke er så stort eller som et supplement til vårt PEVA Two konsept på større arbeidsplasser hvor behovet for flere rengjøringsstasjoner er nødvendig.

Alle PEVA systemene kan tilpasses med det innholdet og i den mengden du selv ønsker, men vi har satt opp et forslag til deg. Dispenserne kan også brukes løst og passer fint på kjøkkenet eller toalettrommet.

Peva One display
PEVA ONE - startkit 1

PEVA ONE Allround

Et sett for deg som trenger vanlig håndsåpe og samtidig ønsker en kraftigere håndrens for vanlig industrielt skitt. I dette settet kommer også en pleiende og skånsom hudkrem.

PEVA ONE - startkit 1

PEVA ONE Protect & Clean

Løsningen for deg som trenger håndrens og som av og til kommer borti kjemikalier og ønsker en ekstra beskyttelse eller bruker mye hansker i arbeidet.

PEVA ONE - startkit 1

PEVA ONE Protect & Restore

Dette er systemet for deg som sliter mye på hendene i løpet av en arbeidshverdag, kommer borti forskjellig typer skitt, kjemikalier, vått arbeid eller bruker mye hansker

PEVA TWO - Systemet for de store arbeidsplassene, og de vanskeligste oppgavene

Vårt robuste system med 2 liter dispensere som er designet for å takle selv de tøffeste rengjøringsoppgavene. Peva Two er produsert i høy kvalitet for å garantere lang levetid og pålitelighet i bruk. Med et bredt utvalg av produkter som passer til Peva Two, er det enkelt å finne den rette løsningen for din arbeidsplass. Oppsettet er spesielt tilpasset storforbrukeren og har også løsninger for de aller tøffeste rengjøringsoppgavene. Med Peva Two kan du være sikker på at du har et pålitelig, slitesterkt og kostnadseffektivt system for rengjøring, pleie og beskyttelse.

Alle PEVA systemene kan tilpasses med det innholdet og i den mengden du selv ønsker, men vi har satt opp et forslag til deg.

PEVA Two HD plus

Peva TWO HD Plus kit

Dette er løsningen for deg som jobber med lim, trykksverte, lakk, maling og som er lei av å bruke håpløs lang tid på skrubbing av hender og fortsatt ikke får de helt rene.

PEVA ONE - startkit 1

PEVA TWO HD kit

Løsningen for deg som kommer borti kjemikalier og vått arbeid i løpet av en arbeidshverdag og ønsker ekstra beskyttelse. Gevinsten er at du også sparer tid på rengjøring av hendene når jobben er utført.

PEVA ONE - startkit 1

PEVA TWO Allround kit

Løsningen som passer de fleste arbeidsplasser, en håndrens som raskt og enkelt fjerner dagligdagse utfordringer i industrien, pleiende håndkrem og håndsåpe for vanlig rengjøring.

Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring