White Supreme Grease

Art.nr.: N231111

Et langtidsvirkende smørefett som kommer ut som tynn olje som tykner til et stabilt fett. Velegnet som smøremiddel for de fleste mekanismer, kjeder, hengsler, wire, lager og låser.

Volum

Forpakning

Antall i kartong: 12 stk

Forpakning: Aerosol

Egnet for: Profesjonelt bruk

White Supreme Grease er et kalsiumbasert smørefett med høye prestasjonsevner for en mengde anvendelsesområder. Det er lett å bruke, og sprayen avsetter et jevnt dekke, som forhindrer sløsing, søl og forurensing. White Supreme Grease har høy inntrengingsevne. Den kommer ut som tynn olje, som deretter blir til grease. Den gir en sterk overflate som motstår vann og store temperaturforandringer på en utmerket måte. White Supreme Grease har en stabil spesifikk viskositet fra -35°C til +185°C.

Bruksområder: Hengsler, vindusmekanisme, låsemekanismer, maskindeler og kjeder BILER: Vindusmekanismer, låser, hengsler, vindusviskere-armer og motor, klutsjer, bremser, gassoverføringer, varmeapparat, tannhjul, vannpumpe, dynamoer etc. MOTORSYKLER – SYKLER: Klutsj og gasswire, speedometerkabler, drivkjeder, girkjeder, pedaler, kulelager, sykkelgir. INDUSTRI: Alt som ofte utsettes for varme, vann eller damp. Ventiler, gir, lager, transportbånd..
Bruksansvisning: Rist boksen før bruk. Best resultat oppnås på rene avfettede flater. Spray 15-20 cm fra delen som skal smøres.

  • Utmerket for både høye og lave temperaturer fra -35°C opp til +185°C
  • Høy penetreringsevne
  • Reduserer friksjon og slitasje
  • Vaskes ikke ut, selv ikke med varmt vann
  • Beskytter mot korrosjon
  • Syrefri
  • Sikker å bruke på plast og gummi

EAN: 5415207020563
Antall i kartong: 12
Vekt brutto i kg (F-pakk): 0,392

Base: Kalsium
Flytepunkt i °C: 185
4-ball weld load: 300-320 kg
Motstandsdyktighet: Vannmotstandig (DIN 1870+90 °C)
Spesifikk vekt: 1,120g/cm³
Størknetemperatur: -35 °C

Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring