Silicone Spray H1

Art.nr.: N201501

Separatorspray / glidespray til bevegelige deler av plast og nylon mot metall. Ypperlig på gummilister, tilfører fuktighet og forlenger levetiden.

Volum

Forpakning

Antall i kartong: 12 stk

Forpakning: Aerosol

Egnet for: Profesjonelt bruk

Silicone Spray H1 er et NSF type H1 registrert smøremiddel, med bestanddeler som alle er NSF-registrert. Silicone Spray H1 har fremragende smøre- og glideegenskaper innenfor et bredt temperaturområde. Velegnet som separatorspray / glidespray på bevegelige deler av plast og nylon mot metall. Ypperlig på gummilister, tilfører fuktighet og forlenger levetiden. Produktets lave overflatespenning gir god vedheft, holdbarhet og øker motstanden mot rust og oksidasjon. Silicone Spray H1 er spesielt utviklet for lett, transparent smøring av finmekanikk. Den etterlater en vannavstøtende og oksidasjonshemmende film.

Bruksområder: Silicone Spray H1 er velegnet for all næringsmiddelindustri og utstyr som kan komme i kontakt med næringsmidler.
Bruksanvisning: Rist boksen godt før bruk. Spray godt i avstand +/- 25 cm

  • Universalt smøre- og glidemiddel
  • Fargeløs, setter ingen flekker
  • Beskytter mot oksidasjon og rust
  • Vannavstøtende
  • Bredt temperaturområde, - 50 °C til +250 °C
  • NSF-godkjent

EAN: 5415207022376
Antall i kartong: 12
Vekt brutto i kg (F-pakk): 0,41

Farge: Klar
Temperaturområde: -50 °C til +250 °C

Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring