Silgrease

Art.nr.: N201102

Silgrease er et høykvalitets, ikke smeltende, silikonfett med eksepsjonell smøreevne. Enkel, rask og sikker i bruk

Volum

Forpakning

Antall i kartong: 10 stk

Forpakning: Patron

Egnet for: Profesjonelt bruk

Silgrease har høy viskositet og kan derfor både legges på som en tynn film, og bygges med. Silgrease er fullstendig elektrisk isolerende og vannavstøtende og er derfor en ideell beskyttelse mot korrosjon. Silgrease gjør plast og gummi mer fleksibel og forhindrer aldring. Silgrease løses ikke opp i vann og er derfor velegnet til langvarig utendørs bruk. Silgrease har nøytral lukt og kan brukes i forbindelse med drikkevann. Silgrease er av ikke-herdende silikonresin og kan ikke tørke ut. De elektrisk isolerende egenskapene til Silgrease er i overenstemmelse med ”The United Kingdom criteria by the Ministry of Defence standard 68-69 issue 1 og overholder MIL-S-8660B. Utmerket til glidebolter på bremsecalipere Smører og opprettholder gummipakninger og o-ringer. Vedlikeholder gummilister på dører, vinduer etc. Hjelper mot knirk.

Bruksområder: GENERELT: Smøring og anti-knirk middel for innendørs og utendørs bruk på alle typer materialer: metall, syntetiske materialer, gummi og elektriske anlegg. Gjør elektriske systemer, koblinger, verktøy og komponenter vannbestandige. Som installasjonsfett til vannrør, koblinger, pakninger og forseglinger. INDUSTRI: Forsegling og fylling av elektriske og elektroniske systemer for å forhindre inntrenging av væske. Beskytter tenningssystemer. Forhindrer gnistdannelse. Holder gummi og pakninger myke og fleksible slik at de fortsetter og tette. Beskytter mot uttørring. Ideell som smøremiddel til sensitive deler og mekanismer som trenger beskyttelse mot vann og korrosjon. ”Anti-heft” demonteringspasta for for alle slags overflater, selv ved ekstremt lave vintertemperaturer (-70 °C). Ideell som smøring ved strekking av PR-kabel (elektroinstallasjon). Beskytter bolter og muttere mot knusing. Installasjonsfett for rør, fittings og forseglinger (vvs). Vedlikehold av brannslange-koblinger. BIL/TRANSPORT: Holder dør og lukepakninger myke og fleksible. Smører og beskytter koblinger på vindusmekanismer og motordeler da disse er svært følsomme for vann og korrosjon. Beskytter gummislanger mot uttørring. Forhindrer at soltakpakninger klemmes eller fryser fast. På grunn av den høye temperaturmotstanden vil ikke SILGREASE smelte og renne ned på interiøret og lage flekker. For vind og vanntett montering av baklys, vinger, spoilere. Gjør dem også mer fleksible. Letter fremtidig demontering. Resterende fett fjernes enkelt med Safety Clean. Angriper ikke billakk og er ideell som beskyttelse mot sveisesprut på for eksempel: kanaler, dørhengsler, skjermer og på elektriske kabler. Letter demontering av støvdeksler. Beskytter gummiringer på eksosoppheng mot sprekkdannelser og aldring. Kan brukes som dekkmonteringsfett. Montering av slanger til radiator og kjølesystem. Smøring av km-teller kabler og mekanikk. Ufarlig for lakkeringsarbeider da Silgrease ikke inneholder silikon som fordamper eller spres i luften. Beskytter elektriske og elektroniske komponenter mot væske, oksidasjon og overslag: tennpluggkabler, coil, tenningsmoduler, fordeler, koblingspunkter, forgreninger, sensorer, sikringsmoduler, releer, svitsjer, brytere, etc. Beskytter alle forseglinger mot både varmt og kaldt vann.
Bruksanvisning: Påføres ved å presse dysen forsiktig til siden. Kan påføres både som et tynt lag og ved å bygge. Drypper ikke, flyter ikke ut. NB! 1. SILGREASE må ikke påføres overflater som skal males. Før maling eller lakkering må alle rester av SILGREASE fjernes med Safety Clean. 2. Silgrease har ingen ugunstig effekt på metall og de fleste syntetiske materialer. Silgrease kan imidlertid ikke beskytte mot tretthetsbrudd/ slitasje på polyetylen. I noen syntetiske materialer som inneholder myknere, kan disse bli absorbert av Silgrease. Det kan medføre at materialet blir mindre elastisk etter avfetting.

  • 100 % silikonfett - klar, ren og luktfri
  • Vannavstøtende
  • Smelter ikke - løses ikke opp i vann – forsåpes ikke
  • Elektrisk isolerende
  • Temperaturområde: -50 °C til +200 °C
  • Kjemisk bestandig
  • Beskytter mot frysing

EAN: 7090002663092
Antall i kartong: 10
Vekt brutto i kg (F-pakk): 0,099

Farge: Hvit / transparent
Temperaturområde: -50 °C til + 200 °C
Dielektrisk styrke: 2,6
Gjennomslagsspenning: 19,5 KV/mm
Penetrering: 225 mm stille, 270 mm i bevegelse, 240 mm i arbeid etter 24 timer ved 200 °C
Elektrisk motstand: 1.0x10 ¹⁵ ohm-cm

Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring