Belt Spray H1

Art.nr.: N132501

Utviklet spesielt for å forhindre sluring og for å øke gripeevnen på drivremmer og transportbånd. Forhindrer rifter og sprekker og tiltrekker seg verken smuss, støv eller fett.

Volum

Forpakning

Antall i kartong: 12 stk

Forpakning: Aerosol

Egnet for: Profesjonelt bruk

Belt Spray H1 er et fargeløst, klebrig, NSF H1 registrert smøremiddel hvor alle bestanddeler er NSF-registrerte. Produktet er utviklet spesielt for å forhindre sluring, og for å øke gripeevnen på drivremmer og transportbånd. Belt Spray H1 er egnet for alle typer remmer, som V-remmer, drivremmer, runde og flate remmer, uavhengig av størrelse og hastighet. Sprayen forhindrer rifter og sprekker og tiltrekker verken smuss, støv eller fett. Produktet er trygg i bruk på lær, gummi, canvas, silikon- og PTFE-remmer.

Bruksområder: Belt Spray H1 er velegnet for all næringsmiddelindustri og utstyr som kan komme i kontakt med næringsmidler på slakterier, meierier, bakerier, hermetikkfabrikker, bryggerier, og hos flaskeprodusenter, kartong/papprodusenter og emballasjeprodusenter. Produktet kan også brukes på gaffeltruck, thermobiler, rengjøringsmaskiner til gulv, drivreimer i maskiner og transportbånd osv.
Bruksanvisning: Rist sprayboksen godt før bruk. Spray godt på beltet i en avstand av +/- 25 cm.

  • Bedrer gripeevnen på alle typer drivremmer
  • Øker overføringskraften
  • Danner en beskyttende film og forlenger levetiden
  • Forhindrer små rifter, sprekker og hvining
  • Tar ikke opp smuss eller støv
  • NSF-godkjent

EAN: 5415207026688
Antall i kartong: 12
Vekt brutto i kg (F-pakk): 0,38

Farge: Klar
Temperaturområde: - 5 °C til +100 °C
Lukt: Karakteristisk

Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring