Shock Spray

Art.nr.: N261001

En kjemisk fastnøkkel som løsner rustne forbindelser der ordinære mineraloljebaserte rustløsere kommer til kort.

Volum

Forpakning

Antall i kartong: 12 stk

Forpakning: Aerosol

Egnet for: Profesjonelt bruk

Shock Spray - den kjemiske fastnøkkel - fullfører der ordinære mineraloljebaserte produkter kommer til kort, og hvor en skruforbindelse ikke kan løsne uten ved mekanisk hjelp: vinkelsliper, varme eller skjærebrenner. Dens raske virkning er basert på en dobbel funksjon. Når Shock Spray er påført, utvikler den en kjøle- og krympeeffekt på de rustede eller korroderte deler. Sammen med dets høye kapilære inntrengningsevne, vil dette føre til at produktet trenger inn i selv de minst sprekker. Behandlede deler kan males etter få minutter.

Bruksområder: Shock Spray kan brukes på bolter, muttere, hengsler, kulelager og alt som er fastrustet innen industri- og vedlikeholdssektoren.
Bruksansvisning: Rist boksen godt før bruk. Spray en passende mengde Shock Spray på den delen som skal løsne. La produktet trenge inn i 10-20 sekunder. Bruk fastnøkkel eller tang for å skru forbindelsen løs.

  • Løsner fastrustede forbindelser på sekunder
  • Inneholder ingen mineraler
  • Trenger lett og raskt inn i de minste sprekker
  • Inneholder ikke fett eller syre, og etterlater ingen rester

EAN: 5415207029306
Antall i kartong: 12
Vekt brutto i kg (F-pakk): 0,376

Farge: Grønn
Flammepunkt: 400 °C
Spesifikk vekt: 0,82 g/ml

Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring