Orion 727

Art.nr.: BL727B

Et av våre mest populære produkter. Erstatter 6-7 andre produkter. Løsner selv de mest fastrustede bolter, trenger inn overalt, fortrenger vann og gir langvarig beskyttelse. Neste gang du skal demontere vil det gå som en lek.

Volum

Forpakning

Forpakning: Flaske

Egnet for: Profesjonelt bruk

Orion 727 er et universelt, flerbruks smøremiddel utviklet for maksimal penetrasjon, overlegen vannfortrengingsevne og passer en rekke viktige oppgaver innen vedlikehold av utstyr. Orion 727 penetrerer raskt og løsner fastrustne deler samt smører for å muliggjøre enklere demontering. Den inneholder pimentoolje som gir kostnadsbesparende fordeler. Oljen er lett å påføre og det kreves mindre mengder for å beskytte og smøre. Orion 727 sikrer langvarig beskyttelse sammenlignet med andre penetrerende oljer. Gir enestående beskyttelse mot rust, og kan også brukes før påføring av kraftige antikorrosjonsmidler. Rask penetrering løsner fastrustne beslag og deler. Oljen har overtrufne vannfortrengningsegenskaper og etterlater en beskyttende film som hindrer korrosjon. Ved kjøp av 5 liters eller 20 liters kanne blir det automatisk sendt med sprayflasker.

Bruksområder: Orion 727 kan brukes på alle typer maskiner og utstyr som en rustforebyggende overflatebeskytter. Ideell for å beskytte landbruksmaskiner, verktøy, dreiebenker, maskinerte deler, snekkerutstyr og kniver. Utmerket til smøring av låser, hengsler, kjeder etc.
Bruksansvisning: Påføres lett med kost, rulle, spray eller neddypping i bad. Etter rengjøring av det som skal smøres, spray eller pensle med Orion 727, eventuelt dypp utstyret/verktøyet i Orion 727 for å sikre at korrosjonsdannende fuktighet fortrenges.

  • Penetrerer raskt, løser opp rust og løsner fastrustede deler
  • Fortrenger vann og gir overlegen korrosjonsbeskyttelse
  • Gir en tynn oljefilm som smører og beskytter
  • Lav fordampning gir langvarig beskyttelse og smøring

EAN: 7090002668585

Farge: Grønn
Flammepunkt: 82 °C
Kokepunkt: > 320 °C @ 1013 hPa
Viskositet ved 40 °C, mm²/s: 24
Tetthet: 0,865 kg/l @ 15 °C
VOC/oljedamp: Ubetydelig
Damptrykk: < 0,1 kPa @ 20 °C
Løselighet i vann: Uløselig
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring