1000 + 1 Universal

Art.nr.: K15101

Et universalt smøremiddel som kan brukes som et fuktighetdispergeringsmiddel (penetreringsolje) og som en metallbeskytter.

Volum

Forpakning

Forpakning: Fat

Egnet for: Profesjonelt bruk

1000 + 1 Universal er et fuktighetsdispergeringsmiddel med spesielle egenskaper. Produktet har enestående smøreegenskaper. Korrosjon forårsaket av fuktighet er den største trusselen mot alle metalldeler og resulterer årlig i betydelige tap i industrisektoren, husholdninger og veitrafikk. 1000 + 1 Universal inneholder tilsetninger som fjerner fuktighet og danner et beskyttende lag av 0,002 mm tykkelse på alle behandlede overflater. Dette ekstreme tynne laget gir effektiv beskyttelse selv i porene i metallet.

Bruksområder: 1000 + 1 Universal har så mange egenskaper at den virkelig har så mange som 1000 + 1 bruksmåter! 1000 + 1 Universal kan brukes som et fuktighetdispergeringsmiddel (f.eks. bilens tenning), en penetreringsolje (løsne rustne komponenter) og som en metallbeskytter (bevarer avfettede deler) . I tillegg er produktet et smøremiddel (ren smøring av lette mekanismer), et rengjøringsmiddel (rengjøring av kontaktpunkter) og en tenningsspray (perfekt elektrisk ledningsevne).

  • Meget gode smøreegenskaper
  • Fuktfortrengende
  • Danner et beskyttende lag

EAN: 8710128151011
Høyde i cm (F-pakk): 580
Lengde i cm (F-pakk): 380
Antall på pall: 360
Vekt brutto i kg (F-pakk): 0
Bredde i cm (F-pakk): 380

Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring