Novalube

Art.nr.: N221000

Novalube monteringspasta er ikke giftig, inneholder ikke bly eller nikkel. Novalube forsegler, drypper ikke og er meget økonomisk i bruk.
Velg 100 ml 200 ml 400 ml 10 g 120 g 450 g 1,8 kg
Velg Aerosol Boks Trykkluftspatron Tube

Forpakning: Tube

Egnet for: Profesjonelt bruk

Novalube er en beskyttende og smørende sammensetning, laget av rene mikroniserte metallpartikler og en syntetisk bærer som beskytter mot korrosjon og oksidasjon. Novalube gjennomtrenger de minste porer og sprekker i metallet, og danner en tynn adskilt hinne som beskytter og varer. Sammensatte enheter kan lett tas fra hverandre med vanlig verktøy, selv etter flere år. Problemene med korrosjon eller fastbrenning er borte. Novalube er varmeledende og kan ikke ødelegges. Den motstår temperaturer fra -180 °C til 1200 °C. Den motstår vann, saltvann, syre, kaustiske oppløsninger, damp, gass, oljer, de fleste kjemiske produkter og løsemidler.

Bruksområder: Styrestag, hjulbolter, bremseklosser og bremsekaliper, tungt lastede hengsler etc. Forhindrer korrosjon mellom normale rørfittings. Forenkler montering og demontering av muttere, bolter, dampkraner, dampvekslere, varmevekslere, kompressorer, brønnhullsdeksler etc.
Bruksanvisning: Rist godt før bruk. Påfør på en ren overflate. Bruk ikke Novalube på oksygen- eller acetylinstallasjoner. Skal ikke brukes på installasjoner med oksygen/acetylen.

  • Temperaturområde fra -180 °C til +1200 °C
  • Tåler trykk opp til 2300 kg/cm²
  • Ikke giftig, inneholder ikke bly eller nikkel
  • Forhindrer bremseskrik og forenkler fremtidig demontering av bremseklosser
  • Forhindrer skjæring, forenkler montering og demontering

EAN: 5415207006871
Vekt brutto i kg (F-pakk): 0,02

Flytepunkt i °C: 1200 °C
Trykkmotstand: 4000 N (VKA test)
Spesifikk vekt: 1,6 g/cm³ ved 20 °C
Frysepunkt: -180 °C
NLGI: #1

Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring