Novalube Ceramic

Art.nr.: N222002

Smører alle metaller, til og med rustfritt stål, med et beskyttende og antikorrosivt lag som er motstandsdyktig mot varme og kjemiske stoffer.

Volum

Antall i kartong: 12 stk

Forpakning: Aerosol

Egnet for: Profesjonelt bruk

Novalube Ceramic gir den beste smøring under de mest krevende forhold og reduserer slitasje der det er høy friksjon og temperatur. Novalube Ceramic smører alle metaller, til og med rustfritt stål, med et beskyttende og antikorrosivt lag som er motstandsdyktig mot varme og kjemiske stoffer. Pastaen påvirker ikke gummi eller syntetiske materialer og leder ikke strøm. Trenger du et næringsmiddelgodkjent alternativ har vi Novalube Ceramic H1.

Bruksområder: Bil og motorsykkel: Batteripoler og koblinger, fjærer, støtdempere, eksosdeler og pakninger, boggier, skrudde deler på chassis og karrosseri, bremsekam- og pinner, hjulbolter og muttere, drivhjul og kjeder, slangekoblinger, motorfeste, innsprøytningsdyser, topplokkbolter, vindus- og vindusviskermekanismer, tennplugger, glødeplugger, kilespor, termostatventiler, pakninger til motor og manifold. Anleggsmaskiner, traktorer osv.: Gummifôringer, bremseskobolter, pneumatiske sylinderdeler, skrivebremsesystemer, fjærskåler, spline-aksel, toppakning styrestang, clutcher, bremsedeler. Dieselmotorer: Metallpakninger, topplokksbolter, ventilstyring, innsprøytningsdyser, hydrauliske clutcher, justeringsskruer, eksosmanifold.Fartøy: Skruebolter i motorer, pakninger i for eksempel vannpumper, gjengede spindler, lagerhus, luker, kraner og vinsjer, master, seil- og ankervinsjer, sjakler, generatorer, ankergir, sentrifugalpumper. Utenbordsmotorer: Motstandsdyktig mot ferskvann og saltvann og kan brukes på alle monterte deler på motor og stamme. Beskytter mot skjæring og elektrolytiske reaksjoner. Forenkler demontering av propeller. Landbruk: Vanningsanlegg, transportbånd, rotorer på vindmøller, sjakler, kjettingkoblinger, tappeutstyr, clutcher. Entreprenører: Trykklufthammer og trykkluftbor, valser, betongblandere, bremsekabler, pumper og kompressorer, låsebolter for vinsjbremser, stillaser, bøtteheiser.
Bruksanvisning: Ristes godt til miksekulen høres. Spray på en ren flate.

  • Forenkler montering og demontering
  • Momentet forblir uforandret
  • Tåler høy friksjon (2000 N/cm²)
  • Tåler ekstreme temperaturer, opptil +1400 °C
  • Smelter ikke og beskytter mot galvanisk korrosjon
  • Påvirker ikke gummi eller syntetiske materialer
  • Kan ikke vaskes bort med varmt eller kaldt vann

EAN: 5415207024516
Antall i kartong: 12
Vekt brutto i kg (F-pakk): 0,38

Base: Mineral
Farge: Hvit/gul
Temperaturområde: -180 °C opp til +1400 °C
Flammepunkt: 270 °C
4-ball weld load: 2000 N/cm³
Fortykningsmiddel: Bentonitt
Tetthet: 1,132 g/cm³ @ 25 °C
Motstandsdyktighet: Varmt og kaldt vann, de fleste syrer og alkalier
Påføringstemperatur: -40 °C opp til +1000 °C
Tilsetninger: Ingen metaller

Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring