Legge til og administrere flere
brukere på samme kundekonto

Med muligheten til å legge til flere brukere på ett kundenummer kan du enkelt dele tilgang til nettbutikken med kollegaene dine som trenger det, og sammen skape en mer effektiv og sømløs arbeidsflyt.

Hvordan legge til nye brukere?

Kontoeier* vil se et valg under «min konto» som heter «administrer brukere». Her har du mulighet til å enkelt legge til-, se status- og slette brukere. Trykk øverst i høyre hjørne på "+Legg til flere brukere"

*Kan du ikke se valget «administrer brukere» er du ikke kontoeier og må ta kontakt med kontoeier for å legge til en ny bruker. Er du usikker på hvem dette er, ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Administrer brukere
Inviter brukere

Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut navn og e-postadresse til personen du ønsker å invitere. Deretter tar vi oss av resten.

Den inviterte personen vil motta en e-post fra Relekta med informasjon om hvordan de kan aktivere kontoen sin. I e-posten vil de finne en kobling for å opprette sitt eget passord og fullføre aktiveringsprosessen.

Legg inn navn og e-post

Hvordan administrere brukere?

På dashboardet for brukeradministrasjon har du full oversikt og kontroll over brukere. Du har mulighet til å enkelt se hvilke brukere som er lagt til, navn, e-postadresse og status. Du kan også filtrere brukere på status, dersom du har lagt til mange. "Aktive" brukere har allerede har fullført aktiveringsprosessen og har tilgang til netthandel, mens "venter på aktivering" er brukere som ennå ikke har fullført registreringen.

Legg inn navn og e-post

Du har også mulighet til å slette brukere som ikke lenger skal ha tilgang til netthandelen. Trykk på søplebøtten til høyre for brukeren du vil slette. Bekreft at du ønsker å slette brukeren ved å trykke "slett bruker". Slik sikrer du at du alltid har full kontroll og oversikt over hvem som kan handle på vegne av bedriften din.

Administrer brukere
Inviter brukere
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring