Våre beste
rengjøring- og vedlikeholdsprodukter
til fritidskjøretøy

Bobil og campingvogn er forbundet med ferie og frihet, følelsen ved et kjøp er derfor sterkt knyttet til avslapping og en stressfri hverdag. En bobil eller campingvogn som er 100% i stand gir derfor trygghet. I vårt sortiment finnes det løsninger for alle som lager, beskytter, vedlikeholder og restaurerer fritidskjøretøy.

En liten forhåndsvisning på hva vi kan tilby

For enhver utfordring finnes en løsning

Lim og fug

God kvalitet er ikke alltid like lett å legge merke til, men det ligger i detaljene. Gode produkter til effektiv liming, tetting eller taping av komponenter som understellsdeler, takbelegg, avløp, vinduer og gulv- og veggbelegg, er viktig for fagpersoner som virkelig bryr seg om kvalitet og som vil levere et godt håndverk

Rengjøring

Et rent og pent kjøretøy gir kunden et godt førsteinntrykk og gir ofte en indikasjon på hvordan også det indre ser ut. Vi har samlet et bredt utvalg med rengjøringsprodukter fra Novatio som rengjør og hever inntrykket både ut- og innvendig på kjøretøyet.

Overflatebeskyttelse og -behandling

UV-stråler fra sollys, dårlige veier og hyppig bruk kan fort slite på karosseri, tekstiler og andre deler og gi dem et gammelt og slitt utseende. Reparer eller frisk opp slitte overflater enkelt og gi dem samtidig en god og langvarig beskyttelse.

Tilsetninger

Bobiler står vanligvis stille i perioder og kjører ofte i lavere hastigheter. Dette kan føre til at oljer, kjølevæske og drivstoff brytes ned, og dette kan skape avleiringer og potensielle problemer. Ved å bruke tilsetninger kan man forhindre nedbrytning av oljer, kjølevæske og drivstoff, og dermed redusere risikoen for avleiringer og problemer.

Vedlikehold

Kundetilfredshet og sikkerhet bør alltid prioriteres. For å garantere  at dette er jevnlig vedlikehold av alle mekaniske deler avgjørende, og best resultat får man når det utføres med produkter av høy kvalitet.

En liten oppmerksomhet

Novatio pakkene er perfekte gaver til kundene dine. Gi det lille ekstra innen service, og kunden din kan dra ut på veien smilende og uten bekymringer. Novatio-kit er en god måte å få kundene dine til å besøke deg oftere, settene er kun tilgjengelig gjennom profesjonelle forhandlere, noe som betyr at kundene må komme til deg for et nytt sett.

Novatio kit

Vi tar bærekraft på alvor

Gjennom hele vår verdikjede påvirker vi miljøet og samfunnet rundt oss. Vi i Relekta jobber aktivt med å ta de rette valgene for å gjøre denne reisen så bærekraftig som mulig. Vi evaluerer alle leddene i verdikjeden for å møte kundene våre med de beste forutsetningene, slik at dere også skal nå deres bærekraftmål.

Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring