Siltape transparent

Art.nr.: N61053

Bredde

Lengde

Egnet for: Profesjonelt bruk

Siltape er en silikonbasert reparasjonstape med unike egenskaper. Slanger som får en lekkasje, enten det dreier seg om væske eller luft, tettes på sekunder med Siltape. Unike egenskaper gjør den anvendelig der tradisjonelle tettemidler må gi tapt. Den vulkaniserer seg selv slik at den fester til sitt eget materiale, men ikke til det som repareres. En sveiseeffekt oppnås når man strekker og presser tapen. Den kan fjernes enkelt og etterlater ingen limrester. Den inneholder ikke halogen og avgir ikke giftige gasser. Tapen er også oljebestandig.

Bruksområder: Siltape er velegnet for profesjonelt og til privat bruk: bil- og båtbransjen, campingvogn, landbruk, industri, VVS, elektro, vedlikehold etc. til nødreparasjon av slanger, rør og koblinger, forsegling av koblinger og rørdeler, beskyttelse av ender på rep og tau m.m.. Den brukes også om korrosjonsbeskyttelse, elektrisk isolering, fukt- og vanntetting, UV-beskyttelse, wirebunting, lage o-ringer, fargemerking og dekor, håndtak/grep til verktøy, utstyr, sykler osv.
Bruksansvisning: Fjern plastbeskyttelsen under strekking (evt. før strekking om en bit Siltape klippes fra rullen). Strekk Siltape 50–100 % av egen lengde. Jo strammere, desto sterkere blir tettingen. Overlapp underveis ca. 50 % av bredden. Tvinn rundt objektet 3–5 ganger med 7–12 cm bredde på hver side av reparasjonspunktet. Ved lekkasjer med høyt trykk kan flere lag være nødvendig for høyere styrke. NB! Selvsveisingen starter svært raskt så reposisjonering er kun mulig innen få sekunder. Siltape kan ikke brukes om igjen. Skal man fjerne Siltape, skjærer man et snitt på tvers med kniv slik at den vrenges av av seg selv. Ny tape kan legges over gammel tape, når som helst, for å øke styrken på reparasjonen. Siltape er et reparasjonsprodukt der anvendelse og grad av risiko må beregnes av den enkelte bruker.

  • Vanntett og lufttett
  • Tåler opptil +260 °C og inntil 12 bar trykk
  • Kan brukes under vann
  • Isolerer inntil 8000V/12000V
  • Kleber til seg selv, men ikke til materialet
  • Midlertidig og varig tetting
  • Meget økonomisk reparasjon

EAN: 7090002663559
Vekt brutto i kg (F-pakk): 0,08

Arbeidstemperatur: -65 °C til +260 °C
Base: Silikon
Limstyrke: Hefteevne: 14,78 N/mm
Maks forlengelse: 300 %
Strekkfasthet: 0,91 kg
Temperaturområde: -60 °C til +200 °C
UV-bestandig: Ja
Isoleringsevne: 0,5 mm opptil 8000V0,73 mm opptil 12000V
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring
Ved å trykke "Godta alle" gir du samtykke til at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål via informasjonskapsler. Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring